Actie voor Danielle en dochter Chiara

Chiara en moeder Danielle
ACTIE VOOR DANIELLE EN DOCHTER CHIARA BRACHT €  673,46 OP.

Zes weken liep de actie in de Friezenkerk voor Danielle Conjarts en haar dochter Chiara. Beiden zijn woonachtig in Rome. Helaas verblijft Chiara al twee jaar lang in de kliniek Santa Lucia. Zij was zo mishandeld door een z.g. vriend, dat ze in coma raakte. Ze kwam uit de coma, maar is zwaar gehandicapt gebleven. Danielle bezoekt haar dochter iedere dag, helpt haar met eten en op vele andere manieren, maar heeft daarvoor wel haar werk en ook haar woning moeten opgeven. Ze woont bij vrienden.

Een groep vriendinnen hebben een actie opgezet om geld in te zamelen en zo Danielle te helpen in de buurt van de kliniek van haar dochter te kunnen wonen, met de bedoeling dat ze op een goed moment ook weer zal kunnen gaan werken. Het gaat om steun, die maakt dat Danielle even over een moeilijk punt heen kan komen.  Deze schrijnende situatie van moeder en dochter kwam al in de Nederlandse- en ook in de Italiaanse pers.  Inmiddels kwam het verheugende bericht dat er inmiddels voor Danielle een woning is en dat ze in september met een nieuw werk zal kunnen beginnen.

Als Friezenkerk hebben we een steentje kunnen bijdragen. Zes weken stond het offerblok achter in de kerk. € 673,46 konden we aan Danielle meegeven.

Dank voor deze hulp aan Danielle en haar dochter Chiara.